fbpx
Specialfremstillet inventar2020-02-05T10:07:46+00:00

Specialfremstillet inventar

Specialfremstillet inventar er i dag meget omfangsrigt, og bliver brugt mere end nogensinde. Kundernes specifikke krav og ønsker, sammenholdt med dansk innovation og fabrikkernes omstillingsparathed, har gjort at fremstillingen af specialinventar er et must.

Hvorfor specialfremstillet inventar?

Hos folsted har vi naturligvis et samarbejde med en række producenter, der kan opfylde disse krav og ønsker. Specialfremstillet inventar afhænger i høj grad af funktion, design og æstetik. Samtidig giver det beslutningstageren mulighed for at udfolde sine egne ideer, og sætte sit præg på en iøjnefaldende måde.

Specialfremstillet inventar kan f.eks. være receptionsskranker i særlige former, med en speciel overflade, med integreret info-center og LED-belysning, eller i et materialevalg der gør at skranken opfylder kundens behov og ønsker. Eller det kan også være et særlig kunstnerisk “velkomst møbel” med integreret infocenter.

Eller…. Vi er meget åbne overfor opgaver af enhver karakter. Jo mere inspirerende – des bedre.

Specialfremstillet inventar – også som Turnkey-løsning

Hos folsted kan vi tilbyde en såkaldt Turnkey-løsning, der for kunden betyder, at vi tager os af hele forløbet.

Hos folsted tilbyder vi indretningsforslag med 3D visualisering indeholdt bl.a. belysning- og evt. akustikdæmpende løsninger der giver mulighed for et optimalt beslutningsgrundlag før en beslutning.

INSPIRATION TIL SPECIALFREMSTILLET INVENTAR

LEVERANDØRER