Reception indretning

Inventar – reception indretning

Virksomhedens ansigt udadtil er jeres reception indretning – det er her de besøgende får det første indtryk af virksomhedens profil. Signalværdi og troværdighed er et par af formålene ved receptioner. Valget af møbler afhænger i høj grad af funktion og design. Det er herfor ofte af stor betydning når reception indretning skal planlægges i en ny virksomhed. Kontorer, kantiner m.m. er naturligvis også vigtige – men kunderne vil altid se receptionens indretning som noget af det første, når de besøger din virksomhed.

Tips til indretning af reception

Jeres reception fungerer som et modtagelsessted i virksomheden, og burde derfor være en høj prioritet i forhold til indretning. Det er i receptionen hvor jeres nye kunder, samarbejdspartnere og medarbejdere danner sig det første indtryk af virksomhedens identitet – derfor skal denne oplevelse helst ramme plet.

I nogle tilfælde kan det være fordelagtigt at tænke venteområder ind i indretningen. Hvis jeres venteområde i receptionen er velindrettet, kan det også give mulighed for korte uformelle møder, eller et ekstra sted når manglen på mødelokaler opstår.

3D opbygget reception indretning

Hos Folsted tilbyder vi forslag med 3D visualisering indeholdt bl.a. belysning- og evt. akustikdæmpende løsninger der giver mulighed for et optimalt beslutningsgrundlag før en beslutning. Lad dig inspirere af billederne, og se de mange muligheder.

Oftest tilbyder vi diske (skranker) til reception indretning i specialdesignede udgaver. Dette giver virksomheden mulighed for en individuel løsning for så vidt angår form og materialevalg. Receptionen kan også have flere egenskaber foruden receptionsdisken. Ofte indrettes der også med loungemøbler, udstillingspodier m.m.

Ved interesse kontakt os her.

Vigtige overvejelser ved indretning af reception

Hvilken form passer bedst ind i receptionen?

Når det kommer til designet af jeres receptionsdisk kan I enten vælge runde og bløde former, der udtrykker afslappethed, men I kan også vælge at gå med et mere kantet og formelt look. Langt hen af vejen er selve rummet afgørende for, hvilket valg, der passer bedst ind.

Skal I have en stor eller lille reception?

En stor receptionsdisk er praktisk hvis din virksomhed har behov for at have plads til flere medarbejdere ved indgangen. Det kunne eksempelvis være hvis I får mange besøgende på samme tid, eller hvis der er mange, der ringer ind. Du kan nøjes med en mindre skranke hvis du har en mindre butik eller klinik, hvor indgangen blot er et mødessted. Små receptioner passer også bedre ind i små rum, så de ikke tager for meget plads fra dine andre aktiviteter.

Hvad skal receptionen kunne?

Det er vigtigt at tænke funktioner igennem, når i planlægger indretning naf jeres reception. For nogle virksomheder er det måske nødvendigt med mange skuffer eller skabe, mens andre vil have stor fordel af et hæve-sænke bord – Vi hjælper jer med at finde den rigtige løsning, baseret på en grundig snak om jeres behov.

Hvad med farvevalget?

Når I skal vælge farve til receptionen er det vigtigt, at den passer til virksomhedens brand. Vi kan hjælpe jer med at finde den stil, der bedst viser hvem I er, og hvad I står for. Vilde farver kan virke som blikfang, mens nedtonede farver spreder ro og orden.

Mere end 25 års erfaring med salg og rådgivning i indretning af kontorer til private virksomheder og offentlige institutioner