Kantine indretning

Inventar – kantine indretning

Kantinen er naturligvis af stor betydning for jeres medarbejdere. Det er her, der skal slappes og lades op, så resten af dagen kan være produktiv. Men det er også i kantinen, der kan aftales deadlines, snakkes processer eller måske endda afholdes mindre møder? Kantineindretningen er derfor også en vigtig del af det, at have en kantine i firmaet.

Kantinens pris og design er selvsagt en stor faktor ved kantineindretning, men målet ved at have en kantine skal altid være i fokus og være tydeliggjort fra start. En kantine er i dag mere end blot et sted for “bespisning”. Når vi bruger så mange kvadratmeter på kantine, hvorfor ikke gøre dette rum mere alsidigt? Det er noget vi hos folsted fokuserer meget på, når vi indretter kantiner.

Vi tager bl.a. højde for møblernes funktion og materialevalget, for de har ofte stor betydning for indretning af kantinen – møblerne kan sagtens have mere end én funktion. Samtidigt skal det blende ind i resten af arkitekturen og indretningen for virksomheden og bygningen, så det hele matcher i stil og udtryk.

3D visualisering til kantineindretning

Hos folsted tilbyder vi forslag til indretning af kantine med 3D visualisering. Vi lægger også vægt på belysning og akustikdæmpende løsninger, og giver jer mulighed for at vælge den bedste løsning til jeres behov. Få inspiration til indretning af kantine med billederne længere nede på siden, og se de mange muligheder, der kan vælges imellem.

Vi sørger altid for at få alle jeres ønsker og idéer med, når vi planlægger indretningen af jeres kantine. Kombineret med vores mangeårige erfaring, tager vi højde for mulighederne, og hvad der reelt kan lade sig gøre. Det skal fungere optimalt, og nogle idéer fungerer måske i praksis, men ikke i teorien. Med 3D visualisering kommer vi dog et skridt nærmere den bedste løsning. Kontakt os og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe med kantine indretning.

Mere end 25 års erfaring med salg og rådgivning i indretning af kontorer til private virksomheder og offentlige institutioner