Erhvervsindretning

Sidder du fast i indretningen på kontoret eller arbejdspladsen? Erhvervsindretning er ikke altid en nem opgave, for det handler ikke kun om at gøre det praktisk og funktionelt. Det skal også være indbydende og engagerende for både kunder og medarbejdere.

Det kan derfor være en fordel at få nye øjne på opgaven, og det er her vi kommer på banen. Med rådgivning til erhvervsindretning kan I nemlig komme på rette vej og skabe det helt rette arbejdsmiljø. Hos Folsted er vi specialister i at skabe smuk og funktionel erhvervsindretning, der både udtrykker jeres værdier og brand, men også udtrykker en professionel og personlig indretning.

 

Erhvervsindretning i Nordjylland – helt som du ønsker det

Med base i Nordjylland hjælper og rådgiver vi med mange forskellige typer indretningsopgaver til erhverv. Det kan være en stor fordel at få rådgivning til kontorindretning, fordi det kan være svært at tage højde for alting selv. Hvor skal man starte, og hvad er vigtigst? Vi tager udgangspunkt i jeres behov gennem hele rådgivningsprocessen, så vi kan finde den rette løsning.

Foruden rådgivning til erhvervsindretning, tilbyder vi også et stort udvalg af inventar, møbler og belysning til kontor og erhverv. Vi tager højde for jeres behov og laver en skræddersyet løsning. Vi kan blandt andet tilbyde specialfremstillet inventar, herunder møbler, der er designet til at imødekomme jeres specifikke krav og behov. For os er kundens ønsker vigtige – og det afspejles i det brede udvalg af materialer og farver, der kan vælges imellem.

 

Erhvervsindretning med stemning

Med en unik tilgang skaber vi et design, der kombinerer kvalitet og æstetik, samtidig med at der tages højde for både komfort og funktionalitet. Vi først og fremmest udgangspunkt i jeres ønsker og behov, og i forlængelse heraf skaber vi et miljø, der repræsenterer jeres brand og værdier. Det gælder alle typer rum til virksomheder og erhverv – om det er indretning af kontorlokale, mødelokale, reception, loungeområde eller noget helt andet.

For at gøre det nemmere for jer at følge med i processen – og samtidig få en forståelse for, hvor vi vil hen med indretningen, benytter vi os af 3D visualiseringer. 3D visualisering kan give jer et indtryk af indretningen, og det bedre mulighed for at fornemme stemningen, inden I beslutter jer. Dertil tager vi et idéoplæg om materialevalg, og sammen ser vi nærmere på vores forslag, samt materialer og inventar.

Kontakt os i dag og få en gratis konsultation og et uforpligtende tilbud på erhvervsindretning. Vi glæder os til at hjælpe jer med at skabe et smukt, komfortabelt og funktionelt miljø til jeres virksomhed.