Specialfremstillet inventar

Inventar – specialfremstillet inventar

Specialfremstillet inventar er i dag meget omfangsrigt, og det bliver brugt mere end nogensinde før. Kundernes specifikke krav og ønsker, sammenholdt med dansk innovation og fabrikkernes omstillingsparathed, har gjort det til et must. Vi producerer det både til private såvel som erhvervskunder. Vores indretningsløsninger har vidt forskellige udtryk, materialer og størrelser alt efter den enkelte kundes ønsker og behov.

Hos folsted har vi for eksempel tidligere lavet møbler såsom indbygningsreoler, hvor de passer unikt ind i resten af rummets indretning. Som kunde hos os har du mulighed for at sætte dit præg gennem hele processen, så alt bliver efter dit hoved, men naturligvis også i samspil med vores professionelle rådgivning.

Hvorfor investere i specialfremstillet inventar?

Hos folsted har vi naturligvis et samarbejde med en lang række producenter, der kan opfylde dine krav og ønsker. Funktionalitet, design og æstetik er altid vigtige elementer i udviklingen af disse. Samtidig giver det beslutningstageren mulighed for at udfolde sine egne ideer, så de kan sætte deres præg på inventaret på en iøjnefaldende måde.

Specialfremstillet inventar kan eksempelvis være receptionsskranker i særlige former, med en speciel overflade, med integreret info-center og LED-belysning.

Det kan også være i et materialevalg, der gør at skranken opfylder kundens unikke behov og ønsker til funktionalitet og udtryk. Det kan også være et særlig kunstnerisk velkomst-møbel med integreret infocenter, der skaber en helt unik oplevelse for de besøgende, som hermed vil huske virksomheden bedre.

Eller…. Vi er også meget åbne overfor opgaver af enhver karakter. Jo mere inspirerende – des bedre, så vær ikke bange for at foreslå idéer! Ingen idé er for langt ude eller umulig at gennemføre med den rette vejledning fra os.

Specialfremstillet inventar – også som Turnkey-løsning

Hos folsted kan vi tilbyde en såkaldt Turnkey-løsning, der for kunden betyder, at vi tager os af hele forløbet, så I ikke behøver at investere en mase tid og energi i det. Dette kan for mange være en oplagt løsning, da det betyder at de kan fokusere på de ting, som de er bedst til, mens vi klarer det vi brillerer i; nemlig specialfremstilling af inventar.

Ved intresse kan du kontakte os her.

Mere end 25 års erfaring med salg og rådgivning i indretning af kontorer til private virksomheder og offentlige institutioner