Profil

Jeg er en erfaren forretningsmand, der har baggrund i detail handlen samt mere end 25 års erfaring med salg og rådgivning i indretning af kontorer til private virksomheder og offentlige institutioner. Naturligvis har jeg et meget bredt kendskab til diverse producenter og leverandører, der afspejler min tilgang til kundens individuelle krav, smag og ønsker.

Efter en grundig analyse af kundens behov, er det en æressag for mig at levere et produkt, der opfylder kundens forventninger. Kundens geografiske placering er underordnet, og jeg arbejder i hele landet med enkelte afstikkere til udlandet.

Vi tilbyder rådgivning ved virksomheders udfordringer i forbindelse med bl.a. indretning, støjproblemer, ergonomi, belysning, behovsanalyser, indhentning af tilbud fra leverandører og meget mere. Se i øvrigt mere under afsnittet Rådgivning.

folsted sælger desuden møbler og inventar til offentlige og private virksomheder.  Se mere under afsnittet løsninger.

Firmaet er indrettet i et kreativt og uformelt miljø i Hjørring centrum. Her kan du bl.a. møde kunst i international klasse, og i showroomet finder du inspiration i et mindre udvalg af møbler. Hos folsted tilbyder vi en såkaldt Turnkey-løsning, der for kunden betyder, at vi tager os af hele forløbet.

Alle projekter hos folsted varetages professionelt fra start til slut.

Kompetencer

Erfaring, kvalitetsbevidst, købmandskab, indlevelsesevne og handlekraft.

Kendetegn:

 • ENGAGERET
  – sætter mig i kundens sted, og yder altid en stor indsats.
 • ÆRLIG
  – en æressag i alle forhold
 • DEDIKERET
  –  stor passion for design og arkitektur
 • HANDLEKRAFTIG
  – sætter ting i sving
 • KONSEKVENT
  – er rationel og beslutsom
 • MENNESKELIG
  – har stor livserfaring, rummelighed og tolerance.
 • KREATIV
  – idérig i hele processen, med sans for detaljen