fbpx
Reception Indretning2020-02-05T10:20:38+00:00

Reception Indretning

Receptionens betydning for din virksomhed

Receptionens indretning er virksomhedens ansigt. Det er her de besøgende får et indtryk af virksomhedens profil. Signalværdi og troværdighed er et par af receptionens formål. Valget af møbler og indretning af receptionen afhænger i høj grad af funktion og design. Det er herfor ofte af stor betydning når en ny reception skal indrettes. Kontorer, kantiner m.m. er naturligvis også vigtige. Men kunderne vil altid se indretning af receptionen, som noget af det første, når de besøger din virksomhed.

Oftest tilbyder vi receptionsdiske (skranker) i specialdesignet udgave. Dette giver virksomheden mulighed for en individuel løsning for så vidt angår form og materialevalg. Receptionen kan også have flere egenskaber foruden receptionsdisken. Ofte indrettes der også med loungemøbler, udstillingspodier m.m.

3D opbygget reception

Hos folsted tilbyder vi indretningsforslag med 3D visualisering indeholdt bl.a. belysning- og evt. akustikdæmpende løsninger der giver mulighed for et optimalt beslutningsgrundlag før en beslutning. Lad dig inspirere af billederne, og se de mange muligheder.

Hos folsted kan vi tilbyde en såkaldt Turnkey-løsning, der for kunden betyder, at vi tager os af hele forløbet.

INSPIRATION TIL DIN INDRETNING AF RECEPTION

LEVERANDØRER