fbpx
Lounge indretning2021-04-26T12:57:44+02:00

Lounge indretning

Lounge indretning

En lounge er et sted, hvor der er et hyggeligt og uformelt miljø til gæster – eventuelt med en avis og en kop kaffe. Det kan også være et sted, der er indrettet til at lave forretningsmøder – vidensdeling med kollegaerne, eller der hvor tankerne blot får frit spil i mere afslappede omgivelser end de traditionelle kontorer. Ovenstående er ting der skal analyseres, og hvordan den efterfølgende procedure vil være, kan foregribes på flere måder. En lounge indretning afhænger i høj grad af funktion og æstetik.

Hos folsted tilbyder vi indretningsforslag til jeres lounge med 3D visualisering indeholdt bl.a. belysning- og evt. akustikdæmpende løsninger, der giver mulighed for et optimalt beslutningsgrundlag før en beslutning. Lad dig inspirere af billederne, og se de mange muligheder for lounge indretning. Lad os herefter sammen planlægge din lounge indretning, så den passer perfekt til jeres virksomhed.

De møbler vi vælger til lounge indretning opfylder alle jeres behov for hygge og komfort, så I kan få mulighed for at tage en pause eller snakke med kollegaer eller kunder i et mere afslappende miljø.

Lounge indretning kræver selvfølgelig et godt valg af stole: De skal være meget behagelige at sidde i, og man skal kunne føre en samtale fra dem uden besvær. Hermed skal de ikke være alt for dybe eller tilbageståede. En god idé ved lounge indretning er, at placere møblerne i små sæt, så der både dannes grupper, men også en samlet helhed. Dertil skal de også placeres med en afstand, der gør det muligt for de enkelte gruppe at have en samtale uden at forstyrre de andre.

Hos folsted kan vi tilbyde en såkaldt Turnkey-løsning, der for kunden betyder, at vi tager os af hele forløbet. Lige fra første idégenerering til den endelige lounge indretning.

INSPIRATION

LEVERANDØRER