fbpx
Kantineindretning2021-04-01T17:45:11+02:00

Kantine indretning

Kantinen er naturligvis af stor betydning for jeres medarbejdere. Det er her, der skal slappes og lades op, så resten af dagen kan være produktiv. Men det er også i kantinen, der kan aftales deadlines, snakkes processer eller måske endda afholdes mindre møder? Kantine indretningen er derfor også en vigtig del af det, at have en kantine i firmaet.

Kantinens pris og design er selvsagt en stor faktor ved kantine indretning, men målet ved at have en kantine skal altid være i fokus og være tydeliggjort fra start. En kantine er i dag mere end blot et sted for “bespisning”. Når man bruger så mange kvadratmeter til kantine indretning, hvorfor ikke gøre dette rum alsidigt? Det er noget vi hos folsted fokuserer meget på, når vi indretter rum såsom kantiner.

Det betyder at funktionen for møblerne og materialevalget, er af stor betydning ved kantine indretning – De kan sagtens have mere end én funktion. Samtidigt skal kantine indretningen blender ind i resten af arkitekturen for firmaet og bygningen, så det hele matcher i stil og udtryk.

3D visualisering til kantine indretning

Hos folsted tilbyder vi indretningsforslag til jeres kantine med 3D visualisering med bl.a. belysning- og evt. akustikdæmpende løsninger, der giver mulighed for et optimalt beslutningsgrundlag før en beslutning. Lad dig inspirere af billederne, og se de mange muligheder for kantine indretning.

Hos folsted kan vi tilbyde en såkaldt Turnkey-løsning, der for kunden betyder, at vi tager os af hele forløbet med anretning af jeres kantine.

INSPIRATION TIL KANTINE INDRETNING

LEVERANDØRER