fbpx
Kantineindretning2021-04-01T17:48:31+02:00

Kantineindretning

I en kantine er møblernes funktion og materialevalg af stor betydning. Design og pris er naturligvis også faktorer der vil gøre indflydelse. Skal jeres kantine også bruges til andre formål end ”bare bespisning” f.eks. foredrag, møder eller andet – eller måske en kombination? Der findes møbler der kan kombineres til enhver opgave.

3D visualisering til kantineindretning

Hos folsted tilbyder vi indretningsforslag med 3D visualisering indeholdt bl.a. belysning- og evt. akustikdæmpende løsninger der giver mulighed for et optimalt beslutningsgrundlag før en beslutning. Lad dig inspirere af billederne, og se de mange muligheder.

kantine indretning

Farverig kantineindretning

Hos folsted erhvervsindretning kan vi hjælpe jer med at indrette jeres kantine, så det passer til den gode stemning. Vi anbefaler at have farverige kantinemøbler så det kan matche alle medarbejdernes gode humør, eller i hver fald få dem i bedre humør. Farverig kantineindretning kan give et frisk pust til jeres pause, så i kan være produktive efter frokosten også!

kantine indretning

Moderne kantineindretning

Indretningen af jeres kantine skal matche virksomhedens stil og brand. Hvis I ellers er godt med på moden og med unge medarbejdere, kan en moderne kantineindretning være til stor værdi for mange. Det er både pænt at se på, og moderne kantineindretning skaber inspiration til kreative tanker og nye gode idéer.

kantine indretning

Hyggelig kantineindretning

Kantineindretning behøver ikke være koldt og sterilt, bare fordi det er et rum, der skal indtages mad i. Mange forbinder sikkert kantiner med kolde farver og tomrum, hvilket langt fra skaber hygge. Med mørkere og varmere farver kan i skabe en perfekt ramme til hygge mellem medarbejderne, så jeres team vil styrkes, og de får slappet af i pausen.

kantine indretning

Større kantineindretninger

Er I mange ansatte i virksomheden? Her kan det være en god idé at købe kantinemøbler, der fungerer som de skal, men hvor stykprisen ikke er alt for høj. V har et bredt udvalg af møbler, så jeres kantineindretning kan passe til jeres budget og ambitioner.

kantine indretning

Indretning af mindre kantiner

Hvis jeres afdeling eller virksomhed kun består af en håndfuld mennesker eller to, kan det give mening at gøre kantineindretning til en slags spisestue. Man bør altid udnytte ikke at være særligt mange, hvor så giver det mening at kræse om detaljerne og give hver enkelt medarbejder nogle lækre møbler at sidde i.

kantine indretning

Kantineindretning med faciliteter

Når man indretter kantiner, skal man altid tage højde for, om der er behov for møbler til mindre børn. Nogle kan måske frygte at barnestole ødelægger hele kantineindretningen, men de kan fåes i mange flotte variationer. Dertil kan man placere dem strategisk, så de ikke nødvendigvis kan ses, når de ikke er i brug.

kantine indretning

Kvalitetsindretning af kantine

Hvis kantinebudgettet rækker lidt længere, kan I også vælge at investere i ordenlige designer møbler, der løfte niveauet af kantinen. Det får medarbejderne til at føle sig værtsatte og specille, og kan derfor i sidste ende være med til at beholde nogle af jeres top-performere.

Hos folsted kan vi tilbyde en såkaldt Turnkey-løsning, der for kunden betyder, at vi tager os af hele forløbet med jeres kantineindretning

kantine indretning

INSPIRATION TIL KANTINEINDRETNING

LEVERANDØRER