fbpx
Kontorindretning2022-01-31T12:04:08+02:00

Kontorindretning

Hensyn ved din kontorindretning

Overvejer du at sætte en ny kontorindretning i gang? Her er nogle vigtige hensyn at tage ved denne type indretning. Du skal blandt andet være opmærksom på eventuelle gangarealer, da det er vigtigt, at disse har plads til den færden, der er behov for. En anden vigtig faktor er lydforholdene, da for mange medarbejdere på et sted eller dårlig akustik kan nedsætte produktiviteten. Det er også vigtigt at fokusere på lysforholdene, så de ansatte for eksempel ikke bliver udsat for stærkt sollys, når de kigger på deres skærme. Følg linket her og få inspiration til kontorindretning.

Størrelsen på de enkelte kontorlokaler spiller også en stor rolle i indretningen, da den sætter grænser for, hvad der er muligt. Dette, samt andre forhold, er alle vigtige forhold som skal tages hensyn til. Medarbejdernes velbefindende er naturligvis vigtig for at få produktiviteten i top! Dette har direkte indflydelse på lønsomheden for din virksomhed – Desværre er dette ofte overset. Se vores referencer her.

”Mennesker bruger i gennemsnit halvdelen
af deres vågne timer på arbejdspladsen”

Når du skal have lavet kontorindretning har møblernes funktion, høj prioritet. Farve og materialevalg spiller en stærk rolle. Vi, hos Folsted, sætter en ære i at indlede et samarbejde med en grundig dialog og analyser af lokalet, så vi kan komme med den optimale løsning for kontoret. Få et overblik over hvordan vores rådgivning fungerer her. 

”Det er nødvendigt at virksomheden tilgodeser
de menneskelige behov i indretningsløsningerne”

Vores tilgang til kontorindretning

Vi tilbyder alle mulige kunder og interesserede et indretningsforslag med 3D visualisering. Dette indeholder blandt andet belysning- og evt. akustikdæmpende løsninger. Vi sikrer et optimalt beslutningsgrundlag før en beslutning. Se vores galleri nedenfor og find inspiration og se vores mange muligheder. Her kan du læse om vores virksomhed og profil. 

Hos folsted kan vi tilbyde en såkaldt Turnkey-løsning, det betyder for dig, at vi tager os af hele forløbet i forbindelse med din kontorindretning.

kontorindretning

INSPIRATION AF KONTORINDRETNING

LEVERANDØRER