Kantine

Kantinen er naturligvis af stor betydning for jeres medarbejdere. Det er her, der skal slappes og lades op, så resten af dagen kan være produktiv. Men det er også i kantinen, der kan aftales deadlines, snakkes processer eller måske endda afholdes mindre møder? Kantineindretningen er derfor også en vigtig del af det, at have en kantine i firmaet.

Kantinens pris og design er selvsagt en stor faktor ved kantineindretning, men målet ved at have en kantine skal altid være i fokus og være tydeliggjort fra start. En kantine er i dag mere end blot et sted for “bespisning”. Når man bruger så mange kvadratmeter, hvorfor ikke gøre dette rum alsidigt? Det er noget vi hos folsted fokuserer meget på, når vi indretter rum såsom kantiner.

Det betyder at funktionen for møblerne og materialevalget, er af stor betydning ved kantineindretning – De kan sagtens have mere end én funktion. Samtidigt skal det blende ind i resten af arkitekturen for firmaet og bygningen, så det hele matcher i stil og udtryk.

3D visualisering til kantineindretning

Hos folsted tilbyder vi indretningsforslag til jeres kantine med 3D visualisering med bl.a. belysning- og evt. akustikdæmpende løsninger, der giver mulighed for et optimalt beslutningsgrundlag før en beslutning. Lad dig inspirere af billederne længere nede på siden, og se de mange muligheder, der kan vælges imellem.

Vi sørger altid for at få alle jeres ønsker og idéer med, når vi planlægger indretningen af jeres kantine. Dette blandet vi med vores mange års erfaring i faget, og tager højde for hvad der rent faktisk kan lade sig gøre. Nogle idéer er for eksempel bare meget bedre i teorien, end når det kommer til eksekveringen, hvor det måske rent praktisk ikke giver mening.