Rådgivning til indretning

Rådgivning til kontorindretning

Har I styr på kontorindretningen? Indretning af kontor og arbejdsplads er sjældent den nemmeste opgave, og det er noget helt andet end indretning derhjemme. Når vi indretter vores hjem, lader vi som regel vores egen personlige stil og præferencer fylde det meste. Men når en arbejdsplads skal indrettes, handler det ikke om vores personlige stil. Det handler om virksomheden – og det handler om medarbejderne.

Kontorindretning er et omfattende projekt i de fleste typer virksomheder, og det kan ofte være nødvendigt at foretage analyser undervejs. Der er mange ting, der skal tages højde for under processen:

  • Hvem planlægger hvad?
  • Hvem kan indrette lokalerne?
  • Hvad skal der bruges?
  • Kvad kan der fås?
  • Hvad koster det?
  • Skal vi selv montere? Og hvem fjerner evt. gammelt inventar?
  • Hvad med belysning?
  • Hvordan undgår vi utilsigtet støj fra kollegaer?
  • Og mange andre ting.

For mange virksomheder er fokus et andet sted – der er et arbejde, der skal klares. Derfor er det ikke altid, der er tid og overskud til at klare indretningen selv. Og hvordan indretter man nu lige et kontor, så virksomhedens identitet kommer i spil, mens der også tages højde for det gode arbejdsmiljø? Det er her, folsted kommer på banen.

 

Vi løser opgaven for jer

Hos folsted tager vi udgangspunkt i jeres ønsker og behov. Vi hjælper jer igennem planlægningsprocessen, og vi klarer analyserne undervejs, så vi kan rådgive jer til den bedste kontorindretning. Vi tager udgangspunkt i virksomheden som helhed, såvel som detaljerne, så vi kan skabe en kontorindretning, der afspejler virksomheden, men også tager højde for medarbejdernes behov.

Med folsted som jeres rådgiver til kontorindretning slipper I for at miste overblikket og bruge en masse tid på selv at stå for de mange overvejelser. I slipper for at ærgre jer over fejlinvesteringer og uholdbare løsninger.

Folsted er med jer fra start til slut – og I får mere tid og ro til at passe jeres arbejde uden at skulle bekymre jer om de mange overvejelser omkring indretningen. Indretning af kontor, mødelokale, kantine mm. vil blive en nemmere og mere overskuelig opgave – og I får et bedre arbejdsmiljø, der vil gavne alle.

Gør det du er bedst til

En virksomheds omkostninger i forbindelse med Folsteds rådgivning, vil i stedet være en investering der sagtens vil betale sig i forbindelse med de omkostninger der ellers vil fremkomme hvis virksomheden påtænker at gennemføre hele processen selv.

Dermed undgås tillige unødig tidsforbrug, eventuelle ærgrelser og fejlinvesteringer, som virksomheden ellers kan risikere.

“Mennesker bruger i gennemsnit halvdelen
af deres vågne timer på arbejdspladsen.

Det er nødvendigt, at virksomheden tilgodeser
de menneskelige behov i indretningsløsningerne”.

Vi hjælper dig i hele processen!